Kedves Kitöltő!

Köszönjük, hogy időt fordít rá, hogy megossza velünk a BENU Gyógyszertárakkal kapcsolatos tapasztalatait, véleményét. A válaszait kizárólag a kérdőív feldolgozásához fogjuk felhasználni!

A kérdőív kitöltése körülbelül 5-8 percet vesz igénybe, nagyra értékeljük támogatását!

A kitöltés önkéntes és anonim, válaszait bizalmasan kezeljük, nem adjuk tovább harmadik fél számára. A kérdőív anonim jellege miatt a BENU Magyarország Zrt. nem tudja Önnel felvenni a kapcsolatot a javaslatai kapcsán, így amennyiben szeretne a céggel kapcsolatba kerülni, keresse fel közvetlenül elérhetőségei egyikén. Kérjük, a válaszadás során ne írja be saját elérhetőségeit a kérdőívbe, mert azt törölni fogjuk a kérdőív feldolgozásakor.


Nyereményjáték részvételének feltételei

Amennyiben a felméréshez kapcsolódó nyereményjátékban részt kíván venni, arra lehetősége lesz a felmérés végén. A felmérés utolsó oldalán kattintson a "részt kívánok venni a nyereményjátékban" linkre, és írja be az e-mail címét. Ez esetben az Ön megadott e-mail címének kezelője – adatkezelőként – a BENU Magyarország Zrt lesz. A nyereményjáték lebonyolításához az adatkezelő adatfeldolgozót nem vesz igénybe, a megadott személyes adat nem kerül továbbításra, vagy egyéb célú felhasználásra.


Köszönjük!
0%
100%